Uslovi korištenja

Cvjećara “Orhideja” pruža uslugu putem internet stranice na domeni www.loveorhideja.com. Usluga se sastoji iz pružanja informacija, online kupovine i transakcija te upravljanje sadržajem stranice.

Uslovi korištenja napravljeni su u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača u Bosni i Hercegovini i po međunarodnim običajima online poslovanja.

Korištenjem Cvjećara “Orhideja” online trgovine svaki korisnik treba da pročita uslove korištenja te da iste uslove prihvati. Ukoliko se korisnik iz nekog razloga ne slaže sa uslovima korištenja online trgovine treba da se suzdrži od korištenja istog ili da obavijesti korisničku podršku o mogućim nedostacima ili greškama na br. 065 467 333 ili na e-mail adresu shop@loveorhideja.com

Cvjećara “Orhideja” online trgovina radi svaki dan u godini od 0-24 h. Pristup online trgovini ima svako lice koje ima pristup internetu i posjeduje internet pretraživač (browser) poput Chrome-a, Internet explorer-a ili Firefox-a. Kupovinu u Cvjećara “Orhideja” online trgovini može vršiti svako lice koje pročita i prihvati uslove korištenja.

Pristup online trgovini može biti onemogućen privremeno radi ažuriranja podataka, obnavljanja stranice ili nekih drugih tehničkih problema.

Cijene navedene na www.loveorhideja.com izražene su u BAM valuti sa uračunatim PDV-om i vrijede u trenutku primanja tj. slanja narudžbe. Ponuda artikala www.loveorhideja.com vrijedi do isteka zaliha ili do završetka objave ponude.

Svaki korisnik Cvjećara “Orhideja” online trgovine samovoljno za svoje potrebe i na svoju odgovornost koristi sadržaje dostupne na stranici i samovoljno prihvata uslove korištenja. Zabranjeno je korištenje bilo kakvih zlonamjernih programa ili aplikacija u cilju preuzimanja sadržaja sa stranice, također bilo kakvi hakerski napadi na stranicu www.loveorhideja.com su strogo zabranjeni. Svako nedozvoljeno, nezakonito korištenje i korištenje koje se protivi uslovima korištenja stranice www.loveorhideja.com podložno je tužbi.

Fotografije u online trgovini www.loveorhideja.com mogu biti ilustrativne prirode i ne moraju odgovarati tačnom izgledu proizvoda. Podaci o proizvodu i opis proizvoda na www.loveorhideja.com mogu sadržavati greške i podložni su promjenama i izmjenama. Cvjećara “Orhideja” će nastojati da pruži što tačnije informacije i što preciznije da opiše dati proizvod kao i da fotografija proizvoda bude odgovarajuća. Korisnik ili kupac na stranici www.loveorhideja.com sam ocjenjuje tačnost informacija i vrši kupovinu samovoljno i na svoju odgovornost. Cvjećara “Orhideja” neće biti odgovorna za štetu nastalu time što se kupac oslonio na informacije koje su date na stranici www.loveorhideja.com

Cvjećara “Orhideja” nastoji dati najbolju moguću uslugu. Cvjećara “Orhideja” ne može garantovati da će usluga odgovarati Vašim potrebama, te da će usluga biti bez grešaka. Ukoliko uočite neku od grešaka molimo da se obratite kontakt centru na br. 065 467 333 ili na e-mail shop@loveorhideja.com.

Na dijelu stranice koji je namjenjen za novosti i oglašavanje, oglašivači su odgovorni za materijale koji budu prikazivani kao i da su usklađeni sa Zakonom. Cvjećara “Orhideja” nije odgovorna za nepravilnosti ili greške marketingških materijala oglašivača.

Cvjećara “Orhideja” nije odgovorna za bilo kakvu štetu ili oštećenja opreme korisnika nastalu prilikom korištenja stranice loveorhideja.com. Korisnik je odgovoran za štete ili nepravilnosti nastale bilo kakvom greškom, prekidom konekcije, brisanjem, kašnjenjem u radu, prenosom, računarskim virusom, neovlaštenim pristupom, nemarom ili nekom drugom radnjom.

loveorhideja.com je privatno vlasništvo i u vlasništvu je firme Cvjećara “Orhideja”, Trn. Međusobna komunikacija koja se odvija putem ove stranice mora biti u skladu sa uslovima korištenja.

Korisnici i posjetioci ove stranice ne smiju putem ove stranice objavljivati i prenositi bilo kakve materijale koji ugrožavaju ili na bilo koji način krše prava drugih, materijali koji su nezakoniti, ugrožavajući, uvredljivi, klevetnički, koji ugrožavaju privatnost, koji su vulgarni ili na neki drugi način nepoželjni. Korisnik stranice loveorhideja.com ne smije koristiti stranicu za oglašavanje u bilo kakve komercijalne ili nekomercijalne svrhe.

Materijali koji se nalaze na loveorhideja.com su pravo kompanije Cvjećara “Orhideja”, Trn i zaštićeni su autorskim pravom, žigom i dizajnom. Svako kopiranje, objavljivanje i distribucija bez prethodnog odobrenja firme Cvjećara “Orhideja” je strogo zabranjeno.

Cvjećara “Orhideja” može raskinuti saradnju sa bilo kojim korisnikom u bilo kojem trenutku ukoliko smatra da je ponašanje korisnika neprihvatljivo i nije u skladu sa uslovima korištenja.

Saglasnost i promjena pravila

Uslovi korištenja internet stranice loveorhideja.com propisuju pravila za korisnike ili kupce. Korištenjem stranice loveorhideja.com krajnji korisnici prihvataju i saglasni su sa uslovima korištenja internet stranice loveorhideja.com. Pravo korištenja stranice loveorhideja.com je lično pravo svakog korisnika i ne može se prenositi na druge osobe niti je moguće prijaviti druga fizička ili pravna lica.

Ukoliko se korisnik ne slaže sa uslovima korištenja ipravilima, treba da se suzdrži od korištenja ove stranice.

Cvjećara “Orhideja” može u bilo kojem trenutku i to bez prethodne najave korisniku, ukoliko smatra neophodnim, izbrisati određeni dio uslova korištenja ili izmjeniti određeni dio uslova korištenja ukoliko bude potrebno. Zbog toga savjetujemo korisnike ove stranice da povremeno ponovo pročitaju uslove korištenja kako bi bili tačno informisani o eventualnim promjenama na stranici. Nastavak korištenja stranice podrazumijeva da se korisnik slaže sa uslovima korištenja kao i  promjenama.

Krajnji korisnik se slaže da je korištenje internet stranice loveorhideja.com isključivo na odgovornost korisnika kao i da Cvjećara “Orhideja” ne garantuje za posljedice koje mogu nastati upotrebom stranice ili za tačnost i pouzdanost podataka ili informacija.

Info

Za sve dodatne informacije ili bilo kakva pitanja stojimo na raspolaganju. Možete nas kontaktirati  putem info linije na br. 065 467 333 ili na e-mail adresu shop@loveorhideja.com